Tezli Yüksek Lisans programlar için ÖNEMLİ TARİHLER | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Tezli Yüksek Lisans programlar için ÖNEMLİ TARİHLER

1. Normal Süreyi Aşan Öğrenciler İçin Tez Dönemi Uzatma Talep Formunun Enstitülere Teslimi : son teslim tarihi 29 Ağustos 2019 (Link aşağıdadır)
  2. 2018-2019 Bahar dönemi içerisinde Tez Savunması yapacak öğrenciler için : son tez savunma tarihi 15 Temmuz 2019
  3. Tez konusu netleşen öğrenciler için Tez Konu Öneri Formu Teslimi : son teslim tarihi 15 Temmuz 2019 (formlarınızı Tez Danışmanınıza ve Anabilim Dalı başkanınıza imzalatmayı unutmayınız; imzası eksik formlar kabul edilmemektedir).

Tez Konu Öneri Formu‘ u (Link aşağıdadır) 2 adet doldurup, ilgili yerleri imzalatıp Enstitüye teslim ediniz.

Tez Kontrolü, Tez Savunması ve Teziniz hakkında sormak istedikleriniz için ilgilenen Enstitü Personelleri:

Büşra Nida ÇALIŞKAN: bnida.caliskan@hku.edu.tr

Ceren TEK: ceren.tek@hku.edu.tr