Son Proje Teslim Tarihi - Proje Konu Öneri Formu - Proje Yazım Kılavuzu Hakkında | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Son Proje Teslim Tarihi – Proje Konu Öneri Formu – Proje Yazım Kılavuzu Hakkında

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:

Önemli Not 1: Her türlü sorunuzda veya sorununuzda bu mail adresi üzerinden Enstitümüze her zaman ulaşabilirsiniz. 24 saat içerisinde size geri dönüş yapılacaktır.

Önemli Not 2: Bahar dönemi içerisinde Dönem Projesini teslim edecek öğrenciler için SON PROJE TESLİM TARİHİ 15 TEMMUZ 2019 ‘ dur.

Önemli Not 3: a) Öğrenci, dönem sonunda projesini vermek zorundadır.

b) Dönem projesi dersi başarılı veya başarısız olarak değerlendirilir.

c) Başarılı notu “S” – Başarısız notu “U” dur.

Önemli Not 4: a) Tezsiz yüksek lisans programında anabilim dalı başkanlığı tarafından her öğrenci için dönem projesinin yürütülmesinde danışmanlık yapacak bir öğretim üyesi en geç birinci yarıyılın sonuna kadar belirlenir.

b) Proje Danışmanlarınız tarafınıza mail yolu ile bildirilmiştir.

c) Öğrenciler, eğitimlerinin 2. Dönemi sonuna kadar (15 Temmuz 2019) Proje Konu Önerilerini (form linki aşağıdadır) Enstitüye teslim etmek zorundadır.

Proje Kontrolü, Proje Teslimi ve Projeniz hakkında sormak istedikleriniz için ilgilenen Enstitü Personelleri:

Büşra Nida ÇALIŞKAN: bnida.caliskan@hku.edu.tr

Ceren TEK: ceren.tek@hku.edu.tr