Psikoloji ABD Lisansüstü Programları Bilim Sınavları Hk. Duyuru | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Psikoloji ABD Lisansüstü Programları Bilim Sınavları Hk. Duyuru

Yazılı Bilim Sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi 08.09.2023 tarihinde enstitu.hku.edu.tr web sitesinde yayınlanmıştır. Yazılı bilim sınavları 11.09.2023 Pazartesi günü yapılacaktır. Yazılı bilim sınavında baraj puanı geçen adaylar için sözlü mülakat listeleri ve saatleri 12.09.2023 tarihinde ilan edilecektir.
Yazılı bilim sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler için sınav saatleri ve yeri aşağıda belirtildiği gibidir. Sınav saatinden en az 15 dakika önce sınav salonunda olmanız gerekmektedir. Sınav saatinin ilk 15 dakikasından sonra sınav salonuna giriş yasaktır. Sınava gelirken kimliklerinizi yanınızda getirmeyi unutmayınız.
Klinik Psikoloji Tezli-Tezsiz YL
Sınav Saati: 13:00 Sınav Yeri: Amfi 1, Amfi 2, Amfi 3, Amfi 4 (Amfiler binası)
Klinik Psikoloji Doktora Programı
Sınav Saati: 13:00 Sınav Yeri: Amfi 4 (Amfiler Binası)