Başvurusu Devam Eden Yüksek Lisans Programlarımız | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Başvurusu Devam Eden Yüksek Lisans Programlarımız

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR İLANI

2020- 2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıdaki programımızın başvuru süresi 05 Şubat 2021 saat 21.00′ a kadar uzatılmıştır.

Lütfen, programa ilişkin bilgileri inceledikten sonra sayfanın en alt kısmında bulunan online başvuruya tıklayarak başvurunuzu yapınız.

İŞLETME UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

Toplam Kontenjan: 50

Normal Kayıt: 45 (Tezli Yüksek Lisans programından Tezsiz Yüksek Lisans programına geçiş)

Kurum İçi Yatay Geçiş: 5

Kurum Dışı Yatay Geçiş: 0

Yabancı Uyruklu: 0

(Toplam kontenjan; normal kayıt, kurum içi yatay geçiş, kurum dışı yatay geçiş ve yabancı uyruklu kontenjanın toplamıdır.)

Programın Başvuru Şartları:

1. 4 yıllık herhangi bir lisans programından mezun olmak

2. Söz konusu eğitimlerini yurt dışında yapmış olan adayların mezun oldukları lisans programına ilişkin YÖK’ten denklik belgesi almaları zorunludur.

3. Yabancı uyruklu öğrencilerin öğretim dili Türkçe olan programlara kayıtlarını yaptırabilmesi için TÖMER’den başarılı olması zorunludur.

Değerlendirme: Lisans mezuniyet notuna göre yapılır. Kontenjanlar lisans mezuniyet notu en yüksek olandan başlanarak sıralanması suretiyle doldurulur.

Son Başvuru Tarihi: 05 Şubat 2021 / saat 21.00′ a kadardır.

Önemli Not 1: Öğrenciler, lisans not ortalaması beyanlarında e-Devlet üzerinden Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama hizmetinden temin edebilecekleri, Mezun Belgelerinde Diploma Notu kısmında belirtilen not ile başvuru yapmalıdır.

Önemli Not 2: Başvuru sürecinde beyan edilen bilgi ve belgelerin resmi kayıt esnasında doğru çıkmaması durumunda aday programa kabul edilmiş olsa dahi kayıt işlemi yapılmaz.

Önemli Not 3: COVID-19 hastalığının seyrine göre son başvuru ve kayıt tarihleri değişiklik gösterilebilir. Değişiklik olması durumunda Sosyal Bilimler Enstitüsü web sayfası üzerinden duyuru yapılacaktır.

Önemli Not 4: Başvurular online yapılmaktadır. İlan sayfasının sonunda bulunan linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru esnasında bilgilerinizi sisteme doğru olarak giriniz ve belgelerinizi “jpeg” formatında sisteme yükleyiniz. Eksik belge ile yapılan başvurular geçersiz sayılıp, işleme alınmayacaktır.

Programın Ücreti: 12.000 TL.

Ödeme Şekli:

1. Tek seferde peşin (%5 indirimli)
2. Kredi kartına 10 taksit

Genel Bilgilendirme

• Peşinde % 5 indirim yapılmaktadır.
  • HKÜ Lisans mezunu öğrencilerine %10 indirim yapılmaktadır.
  • Kredi kartına 10 Taksit yapılmaktadır.
    • Word, Bonus, Maksimum, Card Finans, Axess, Ziraat Bankası Combo Kart.
  • Şehit ve Gazi çocuklarına %100 indirim yapılmaktadır.
  • Engellilere ( % 50 ve üzeri raporu olan ) %50 İndirim yapılmaktadır.

ÖNEMLİ TARİHLER

• Kayıt Tarihleri: 08 – 10 Şubat 2021
  • OBS’ den ders kayıtları: 09 – 12 Şubat 2021
  • Derslerin başlaması ve derslerin kesilmesi: 15 Şubat – 21 Mayıs 2021
  • Ders ekleme-bırakma ve danışman onayı: 15- 19 Şubat 2021

ONLİNE BAŞVURU

Adayların, son başvuru tarihine kadar mutlaka Online Başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Online başvuru formu olmayan adaylar kabul edilmeyecektir. Bu form imzalanarak asıl kayıtta ilgili evraklarla birlikte teslim edilecektir.

Online başvuru için görsele tıklayınız.