2018-2019 Bahar Dönemi Doktora Programlarına Kayıt Hakkı Kazanan/ Yazılı Bilim Sınavı Ve Mülakata Girmeye Hak Kazanan Öğrenci Listesi

AÇIKLAMA
  • Tezli ve Doktora programlarının kayıt listelerinin ilanı ( 14-18 Ocak 2019 ) tarihleri arasında duyurulacaktır.
  • Lisansüstü programlara kabul edilen adayların öğrenciliklerinin kesinleşmesi için, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne Tezsiz – Tezli ve Doktora programları için ( 21-25 Ocak 2019 ) tarihleri arasında gerekli belgelerle başvurmaları gerekir. Süresi içinde kesin kaydını yaptırmayan aday, kayıt hakkını kaybeder.
  • Enstitülerde OBS’ den ders kayıtları 30 Ocak -01 Şubat 2019 ) tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Enstitülerde derslerin başlaması ( 4 Şubat 2019 ) dur.
  • Ders ekleme-bırakma ve danışman onayının son günü ( 8 Şubat 2019 ) dur.

Not 1: Eksik evrakla kesinlikle kayıt alınmamaktadır.
Not 2: Bakaya / Kaçak durumunda olan öğrencinin kaydı yapılmamaktadır.
Not 3: Renkli Fotokopi / fotokopi kabul edilmemektedir.
Not 4: Milli Savunma Bakanlığı 1111 Sayılı Askerlik Kanununa yapılan eklemeye göre Askerlik işlemlerini hiçbir şekilde Enstitüler tarafından yapılmayacağı ve Enstitüler tarafından herhangi bir askerlik yazısı gönderilmeyecektir. ASAL Bölge Başkanlıkları kayıt işlemlerini sistem üzerinden otomatik olarak çekecek ve Sevk Tehiri ( Tecil ) işlemlerini yapacaklardır.
Not 5: Askerlik tecil işlemleri için gerekli bilgileri bağlı bulunduğunuz ASAL Bölge Başkanlığından öğrenebilirsiniz.

KESİN KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1. Diploma veya geçici mezuniyet belgesi (e-devlet çıktısı / noter onaylı örneği / aslı)
2. Not döküm belgesi (aslı / noter onaylı örneği)
3. ALES belgesi (Tezli ve Doktora Programları için)
4. Yabacı Dil Sınav belgesi (Doktora Programı için)
5. 4 adet fotoğraf
6. İlgili programın öğrenim ücretini yatırıldığını gösterir banka dekontu
7. Askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı)
8. Nüfus cüzdanı fotokopisi
9. İkametgâh belgesi (e-devlet çıktısı veya muhtarlık)
10. Online Başvuru Formu

2018-2019 BAHAR DÖNEMİ ÖZEL EĞİTİM DOKTORA PROGRAMI SINAVA GİMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ
Ad Soyad AÇIKLAMA
Yağmur Uğurel Sınava Giremez Lisans mezuniyet alanı başvuru koşullarını karşılamamaktadır. ( Adayın lisans programı Sınıf Öğretmenliği bölümüdür.)
Merih TOKER Sınava Girebilir ALES puanı, Yabancı dil puanı, lisans ve yüksek lisans programı başvuru şartlarını karşılamaktadır.
Ahmet Yalçın HOCAOĞLU Sınava Giremez Adayın başvuru koşullarındaki ALES puanı (Sözel veya EA) – Yabancı Dil puanı bulunmamaktadır. Başvuru koşullarını karşılamamaktadır..
AHMET TEMİZ Sınava Giremez Lisans mezuniyet alanı başvuru koşullarını karşılamamaktadır. ( Adayın lisans programı Okul Öncesi Öğretmenliği bölümüdür.)
UĞUR EPÇAÇAN Sınava Giremez Yüksek lisans eğitimi başvuru koşullarını karşılamamaktadır. (Adayın yüksek lisans programı eğitim programları ve öğretimdir).

2018-2019 Bahar Dönemi Özel Eğitim Öğretmenliği Doktora Programına Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi
MERİH TOKER BAŞARILI

2018-2019 BAHAR DÖNEMİ SBUİ DOKTORA PROGRAMI BİLİM SINAVINA GİMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ
Melih ERSAL Sınava Girebilir