2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Program Başvuru İlanı | Lisansüstü Eğitim Enstitüsü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Program Başvuru İlanı

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ
2023 – 2024 GÜZ YARIYILI BAŞVURU İLANI

2023-2024 akademik yılı güz döneminde, aşağıda belirtilen yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alımı yapılacaktır.

Başvuru yapılacak programın üzerine tıklayarak programın kontenjan ve başvuru koşullarına ulaşabilirsiniz.

Başvuru sırasında lütfen @gmail uzantılı e-posta adresinizi kullanınız.

ONLİNE BAŞVURU

Adayların, son başvuru tarihine kadar mutlaka Online Başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Online başvuru formu olmayan adaylar kabul edilmeyecektir. Bu form imzalanarak asıl kayıtta ilgili evraklarla birlikte teslim edilecektir.

E-posta adresinize gelen doğrulama kodu için spam kutusunu da kontrol ediniz.”

Online başvuru için görsele tıklayınız.

E-posta adresinize gelen doğrulama kodu için lütfen spam kutusunu da kontrol ediniz.

NOT: Kadınlar için askerlik durum belgesi istemesi halinde boş belge yükleyerek sayfayı geçebilirsiniz.